thin

Het huis

Dit ruime (150 m²), vrijstaande, degelijk gebouwde huis (2007) is geschikt voor maximaal 8 personen. Het is licht, hier is rust, stilte en privacy. Grote, kamerbreed openslaande deuren, zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer (40 m²) naar het ruime, op het zuiden gelegen terras. Tuin met grasveld (650 m²). Piet Swart keuken van Bruynzeel met alle benodigde voorzieningen en professioneel kookgerei. Echt comfortabele bedden (pocketvering, flexibele lattenbodems) en geschikt voor lange mensen (210). Vloerverwarming op de benedenverdieping en in de 2 badkamers (waarvan één met bad). Grote open haard voor echt haardvuur. Gezellige, ruime slaapkamers met 30’er jaren meubels. Boeken, cd’s, films en tv series, spelletjes, kinderstoel, traphekje en campingbedje aanwezig. Wasmachine en droger (Miele). Draadloze internettoegang (WiFi), Full HD Flatscreen TV, radio, versterker met Airplay/Bluetooth/USB ingang en een DVD/Blu-ray speler. Huishoudelijke apparatuur van Miele (afwasmachine, wasmachine, droger en stofzuiger).

Dit huis is zeer geschikt als familiehuis. Kindvriendelijk en comfortabel. De op de (drempelloze) benedenverdieping gelegen slaapkamer met ruime badkamer maken het huis geschikt voor verblijf samen met grootouder(s). In natuurgebied de Koegelwieck en vlakbij Noordzeestrand (<1,5 km). Supermarkt, fietsverhuur, winkel van sinkel en dorpje Hoorn dichtbij (<1km).

thin

Blauw van de lucht

Dit huis is in 2007 gebouwd met als doelstelling dat het bij zou dragen aan een comfortabel en zorgeloos verblijf op dit mooie eiland.